1.png
3.png
2.png
3.png

THE DESIGNING PROCESS

The client, being a lover of indoor plants and vegan cafes, decided she wanted to renovate this conservatory into her own café corner.

 

We went for a pale green shade for the walls; we closed out the corner where the washer and drier are, hiding them and making a bar like unit, where the client would keep her large coffee machine. Above this DIY unit and the window, we placed a series of shelves where the client could house all the indoor plants. Opposite the washer/ drier, by the radiator, we made it her ‘chilling corner’ by placing a rocking chair, a small side table and some café wall art. Additionally, the client wishes to, eventually, remove the window between the kitchen and café corner, turning it into a bar-like separation between the two rooms, thus we portrait this on the final outcome. Click the arrow bellow to see before.